AIOS

Bij Huisartsenpraktijk Michiel Boersma dragen we de continuering en verbetering van de gezondheidszorg in Nederland een warm hart toe. Om daaraan bij te dragen kunnen artsen die zich specialiseren in de huisartsgeneeskunde hun stage-periode bij ons uitoefenen.

Een AIOS (Arts in Opleiding tot Specialist) voert zelfstandig spreekuren en consulten uit en wordt bijgestaan door een supervisor (een ervaren huisarts). Indien nodig kan de AIOS deze raadplegen. 
Het kan zijn dat een consult daarom iets langer duurt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Voor een consult met de AIOS kunt u, net als bij de huisarts, terecht via het inloopspreekuur, het afspraak spreekuur, het telefonisch spreekuur, een huisbezoek of een e-consult.

 • Inloopspreekuur

  Er is op dit moment geen inloopspreekuur i.v.m. het coronavirus
  Voor een vraag waarbij het nodig is dat de AIOS u persoonlijk ziet en die, naar verwachting, weinig tijd kost kunt u gebruik maken van het inloopspreekuur.
  Het inloopspreekuur wordt iedere werkdag gehouden van 07.30 tot 08.10 uur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.
  Meldt u zich bij binnenkomst bij de receptie. U wordt geholpen op volgorde van binnenkomst. Het kan daarom zijn dat u bij drukte wat langer moet wachten.
   
 • Afspraak spreekuur
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de AIOS u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor het afspraak spreekuur maken.
  Het afspraak spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda.
  Voor een consult reserveren we 10 minuten en is in principe bedoeld voor de behandeling van 1 vraag. Verwacht u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat u één groot probleem of meerdere vragen heeft of omdat een langer gesprek wenselijk is, meldt u dit dan bij het telefonisch maken van de afspraak. Wij plannen dan extra tijd in.
  Indien u gebruik maakt van de webagenda maakt u (maximaal) twee afspraken na elkaar.
   
 • Telefonisch spreekuur
  Voor eenvoudige vragen, kort overleg en uitslagen van onderzoeken waarbij het niet nodig is dat de AIOS u persoonlijk ziet kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. 
  Het telefonisch spreekuur wordt iedere werkdag gehouden van 10.00 tot 10.30 uur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.
   
 • Huisbezoek
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de AIOS u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken.
  Dagelijks kunnen huisbezoeken worden afgelegd. Dit gebeurt meestal 's middags. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken. Vraagt u een huisbezoek, indien mogelijk, voor 10.00 uur aan.
  Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het echter onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een huisbezoek aanvragen.
   
 • E-consult
  Voor het stellen van een korte vraag of het navolgen van een gestarte behandeling kunt u gebruik maken van ons e-consult.
  Indien u over een account beschikt kunt u via het icoon E-consult op de homepagina inloggen tot 'Mijn omgeving' waar u, ieder gewenst moment, een e-consult kunt starten.
  Na het indienen van een nieuw e-consult ontvangt u, binnen ten minste twee tot vijf werkdagen, een online reactie van uw zorgverlener.
  Indien u nog geen account heeft kunt u deze aanvragen via de pagina Inloggen.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk of gebruik maken van onze webagenda.