Huisarts

Bij Huisartsenpraktijk Michiel Boersma kunt u voor een consult met de huisarts terecht via het inloopspreekuur, het afspraak spreekuur, het telefonisch spreekuur, een huisbezoek of een e-consult.

 • Inloopspreekuur

  Er is op dit moment geen inloopspreekuur i.v.m. het coronavirus!
  Voor een vraag waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet en die, naar verwachting, weinig tijd kost kunt u gebruik maken van het inloopspreekuur.
  Het inloopspreekuur wordt iedere werkdag gehouden van 07.30 tot 08.10 uur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.
  Meldt u zich bij binnenkomst bij de receptie. U wordt geholpen op volgorde van binnenkomst. Het kan daarom zijn dat u bij drukte wat langer moet wachten.
   
 • Afspraak spreekuur
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.
  Het afspraak spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda.
  Voor een consult reserveren we 10 minuten en is in principe bedoeld voor de behandeling van 1 vraag. Verwacht u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat u één groot probleem of meerdere vragen heeft of omdat een langer gesprek wenselijk is, meldt u dit dan bij het telefonisch maken van de afspraak. Wij plannen dan extra tijd in.
  Indien u gebruik maakt van de webagenda maakt u (maximaal) twee afspraken na elkaar.
   
 • Telefonisch spreekuur
  Voor eenvoudige vragen, kort overleg en uitslagen van onderzoeken waarbij het niet nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. 
  Het telefonisch spreekuur wordt iedere werkdag gehouden van 10.00 tot 10.30 uur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.
   
 • Huisbezoek
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken.
  Dagelijks kunnen huisbezoeken worden afgelegd. Dit gebeurt meestal 's middags. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken. Vraagt u een huisbezoek, indien mogelijk, voor 10.00 uur aan.
  Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het echter onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een huisbezoek aanvragen.
   
 • E-consult
  Voor het stellen van een korte vraag of het navolgen van een gestarte behandeling kunt u gebruik maken van ons e-consult.
  Indien u over een account beschikt kunt u via het icoon E-consult op de homepagina inloggen tot 'Mijn omgeving' waar u, ieder gewenst moment, een e-consult kunt starten.
  Na het indienen van een nieuw e-consult ontvangt u, binnen ten minste twee tot vijf werkdagen, een online reactie van uw zorgverlener.
  Indien u nog geen account heeft kunt u deze aanvragen via de pagina Inloggen.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk of gebruik maken van onze webagenda.